30 minut
8
Izdelki
Vaša varna, kakovostna, slovenska izbira izdelkov za žar.
Čevapčiči Anton so pripravljeni iz prvovrstnega mletega mesa, masi pa so dodane zgolj naravne začimbe in arome.
Čevapčiče brez E-jev in aditivov si lahko privoščite brez slabe vesti, saj so okusni in kakovostni.
Čevapčiče pečemo na žaru ali ponvi, najprej na visoki temperaturi, ki jo postopoma znižujemo in jih vmes večkrat obrnejo. Čas pečenja približno 8-10 minut, do središčne temperature najmanj +82 °C.
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Čevapčiče pečemo na žaru ali ponvi, najprej na visoki temperaturi, ki jo postopoma znižujemo in jih vmes večkrat obrnemo. Čas pečenja približno 8-10 minut, do središčne temperature najmanj +82 °C.
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Mesar Anton iz Kamnika pripravlja tudi čevapčiče iz govejega mesa Izbrane kakovosti.
Čevapčiči se pečejo na žaru ali ponvi, najprej na visoki temperaturi, ki jo postopoma znižujemo in jih vmes večkrat obrnemo. Čas pečenja približno 5-8 minut, do središčne temperature najmanj +82 °C.
Potrjeno najboljša izbira.
Vrsta mesa
Govedina
Poreklo mesa
Slovensko
Vrsta mesa
Govedina
Poreklo mesa
Slovensko
Kamniški odščipanci so prava izbira, ko želite popestriti piknik in namesto klasičnih čevapčičev ponuditi nekaj več. Mletemu svinjskemu in govejemu mesu smo dodali sir in ustvarili specialiteto, ki na piknikih vselej požanje veliko pohvale.
Odščipance pečemo na žaru ali v ponvi, najprej na visoki temperaturi, ki jo postopoma znižujemo in jih vmes večkrat obrnemo. Čas pečenja približno 8-10 minut, do središčne temperature najmanj +82 °C.
Potrjeno najboljša izbira.
Vrsta mesa
Svinjina, govedina, sir
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, govedina, sir
Poreklo mesa
/
Kamniški odščipanci so prava izbira, ko želite popestriti piknik in namesto klasičnih čevapčičev ponuditi nekaj več. Mletemu svinjskemu in govejemu mesu smo dodali mesnato slanino in ustvarili specialiteto, ki navdušuje privržence blago prekajenega okusa.
Odščipance pečemo na žaru ali v ponvi, najprej na visoki temperaturi, ki jo postopoma znižujemo in jih vmes večkrat obrnemo. Čas pečenja približno 8-10 minut, do središčne temperature najmanj +82 °C.
Potrjeno najboljša izbira.
Vrsta mesa
Svinjina, govedina, hamburška slanina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, govedina, hamburška slanina
Poreklo mesa
/
Pleskavice pečemo na žaru ali ponvi, najprej na visoki temperaturi, ki jo postopoma znižujemo. Vmes jih večkrat obrnemo. Čas pečenja približno 8-10 minut, do središčne temperature najmanj +82 °C.
Vrsta mesa
Svinjsko, goveje
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjsko, goveje
Poreklo mesa
/
🔥 Antonov ihanski brancin, najboljša ribica na žaru. 🔥
Žar segrejemo na srednjo temperaturo (200 stopinj) in naoljimo rešetke. Meso vzamemo iz vrečke, ga položimo na žar in pečemo pribl. 20 minut oz. dokler središčna temperatura mesa ne doseže 70 stopinj. Med peko meso večkrat obrnemo. Pečeno meso naj nekaj minut počiva v pokriti posodi ali v foliji, preden ga narežemo na medaljončke in postrežemo.
Potrjeno najboljša izbira.
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
Slovenija
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
Slovenija
Klobasa s sirom kot je še ni bilo: sinergija naših popularnih klobas s skrbno izbranim poltrdim slovenskim sirom iz Ljutomera je prava izbira za ljubitelje klobas na žaru. 🔥
Rahlo zarezana na površini se z vseh strani popeče v ponvi ali na poljubnem žaru do zlato-rjave popečene površine.
Kuhanje: v rahlo vreli vodi približno 5 minut.
Potrjeno najboljša izbira.
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Pikant klobase se popečejo v ponvi ali na žaru približno 10 minut.
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Klobaso na površini večkrat zarežemo, položimo v rahlo naoljeno vročo ponev in z obeh strani popečemo. Da se klobasa do sredine pregreje in je površina lepo zapečena, potrebujemo približno 10 minut. Uporabite lahko tudi žar po vašem izboru.
Vrsta mesa
Svinjina, mozzarella
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, mozzarella
Poreklo mesa
/
Antonove pečenice so hit jesensko-zimske sezone. Za ljubitelje dobrega, jih v žar sezoni pripravljamo v praktičnem pakiranju.
Predhodno narahlo pokuhane pečenice pečemo v ponvi ali na žaru z vseh strani do zlato-rjave popečene barve, do središčne temperature +82 °C.
Potrjeno najboljša izbira.
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Dimljene pečenice se popečejo v ponvi ali na žaru do primerno zapečene barve.
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Safalado na površini rahlo zarežemo in popečemo v ponvi ali na žaru približno 10-12 minut.
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
/
Začinjen svinjskih hrbet je izdelek, ki je namenjen vsem, ki pazijo na prehrano, uporabljajo pusto meso, kljub temu pa se ne želijo odreči polnem okusu in hitri pripravi izdelka tako na žaru kot tudi v ponvi.
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Carsko meso je za prave ljubitelje in poznavalce žara, pika na i tovrstnih jedi, saj omogoča raznolikost in pestrost jedilnika. Skok stran od standardnih jedi, ki jih navadno pripravljamo na žaru.
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Pleskavice pečemo na žaru ali ponvi, najprej na visoki temperaturi, ki jo postopoma znižujemo. Vmes jih večkrat obrnemo. Čas pečenja približno 8-10 minut, do središčne temperature najmanj +82 °C.
Vrsta mesa
Svinjsko, goveje
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjsko, goveje
Poreklo mesa
/
Glavne jediTople predjedi
1 ura in 20 minut
15