30 minut
8
Izdelki
Polpripravljeni mesni izdelki za pripravo klasičnih jedi na hiter in enostaven način.
Zrezano na koščke, primerno za rižote in obare.
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
Slovenija
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
Slovenija
Mrežna pečenka se peče v pečici cca 45 min na 180-200 °C, do središčne T +82 °C.
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
/
Pečenko se peče v pečici ca 45 min na 180-200 °C, do središčne T +82 °C.
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjsko
Poreklo mesa
/
Sarme se popečejo, nato se jih prelije z omako iz kislega zelja in kuha cca 20 min.
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina, govedina
Poreklo mesa
/
Se pripravijo v omaki ali na tržaški način.
Vrsta mesa
Govedina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Govedina
Poreklo mesa
/
Zrezki so že pripravljeni (soljeni). Primerno za pečenje v ponvi ali na žaru.
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Vrsta mesa
Svinjina
Poreklo mesa
/
Glavne jediTople predjedi
1 ura in 20 minut
15