Gostilna pri Kozolcu iz Vojnik je konec leta 2017 pridobila bio certifikat – proizvodnja predpakiranih ekoloških živil. Ročno proizvajajo bio skutine in bio pirine skutine štruklje ter bio ajdove in bio pehtranove ajdove krape. Po lastnih recepturah izdelujejo tudi svinjske pečenice in ker zaupajo le najboljšim dobaviteljem, ki zagotavljajo 100 % sledljive slovenske surovine, jim svinjsko meso slovenskega porekla dobavljamo mi.

Ob gostinskem objektu stoji eden najstarejših kozolcev »toplarjev« na Slovenskem. Zgrajen je bil leta 1815 in po njem je gostilna dobila ime »Gostilna pri kozolcem«.

Sodelujejo na kulinaričnih prireditvah »Odprta kuhna«, ki potekajo vsak petek od marca do oktobra v Ljubljani in v drugih mestih po Sloveniji. Tam pa lahko potrošniki poizkusijo pečenice z izbrano kakovostno slovensko svinjino. Tako smo del slovenske ponudbe na edinstveni in najbolj priljubljeni kulinarični tržnici na sončni strani Alp tudi mi.