Klobase so že stoletja stalnica v marsikaterih kuhinjah po svetu, saj ponujajo kombinacijo priročnosti, okusa in vsestranskosti. Odlične so pripravljene na žaru, sotirane, pečene ali dušene. Predstavljajo dodaten vir beljakovin in dodajo izrazit okus raznolikim obrokom, od domačih zajtrkov do gurmanskih večerij.
Uporaba klobas v vsakodnevnih receptih
Klobase ponujajo nešteto možnosti za uporabo, od preproste sestavine v sendviču do glavne zvezde obroka. Lahko jih narežemo na rezine in dodamo testeninam, skuhamo zimsko enolončnico ali jih združimo z zelenjavo za hiter in zdrav obrok. Klobase Anton so pripravljene po bogatih recepturah, s čimer je zagotovljena odličnost izdelkov in poln ter bogat okus v prav vsakem grižljaju. O tem se lahko prepričate tudi sami, tako da preizkusite spodnji recept – namesto Kranjske pa lahko uporabite tudi Kajžarsko ali Kamniško klobaso.

Kranjska klobasa Anton iz ponve s krompirjem
Kamniške, Kajžarske in Kranjske klobase Anton
Kakovostne surovine in tradicionalne recepture klobas Anton vaše brbončice popeljejo skozi dediščino okusov in v vsakem grižljaju pričarajo občutek pristne domačnosti. S svojim bogatim okusom, prepričljivo svežino in zapeljivim vonjem bodo Kamniške, Kajžarske in Kranjske klobase Anton popestrile vsak obrok, ki ga boste ponudili svojim bližnjim. Ko enkrat vstopijo v vaš dom, imajo zagotovljeno mesto na vaši mizi in prostor v vašem hladilniku.
Oddaj svoj komentar