
Iz kakovostnih surovin smo po tradicionalnih receptih za vas pripravili široko paleto različnih vrst klobas. Kamniške, Kajžarske in Kranjske klobase Anton bodo v vaš dom prinesle polnost okusa, prepričljivo svežino in zapeljiv vonj ter popestrile vašo prehrano. Narejene so iz prvovrstnih kosov svežega svinjskega in govejega mesa, ki je rejeno in predelano v skrbno nadzorovanih pogojih ter izvira pretežno iz lokalnega okolja.
Kranjska klobasa je eden najbolj poznanih slovenskih kulinaričnih izdelkov, ki je umeščen v evropsko shemo kakovosti in se ponaša z evropskim simbolom zaščitene geografske označbe. Za izdelavo Kranjske klobase certificirani proizvajalci uporabljamo samo najboljše svinjsko meso in trdo slanino, ki jima dodamo sol, poper in česen. Zašpiljena v pare in prekajena z bukovim lesom ima značilno rdeče rjavo površino, sočno teksturo ter polno aromo. Antonova Kamniška klobasa je narejena iz izbranih sestavin po recepturah tradicionalne kuhinje. Površina ovoja je suha, na prerezu pa so vidni koščki mesa in slanine. Eden od paradnih izdelkov podjetja Meso Kamnik je Kajžarska klobasa Anton, ki je del vseslovenske promocije slovenske kulinarične tradicije Okusi Kamnika in nagrajena z zlato Agro 2023.
Ko Antonove klobase enkrat vstopijo v vaš dom, imajo zagotovljeno mesto na vaši mizi in prostor v vašem hladilniku.
Anton, dobro kot nekoč.
Oddaj svoj komentar