37. Kranjska noč in 15. Kranfest sta za nami. V treh nepozabnih dneh festivalskega poletja se je na 17 prizoriščih zvrstilo 39 glasbenih, otroških, kulturnih, športnih, turističnih, kulinaričnih in zabavnih dogodkov. V petek 19. julija je bil na popoldanskem in večernem dogajanju v sodelovanju z GIZ Kranjska klobasa tudi Anton Meso Kamnik s svojo odlično kranjsko klobaso.

V festivalskem vzdušju in ponudbi je uživalo okoli 22.000 obiskovalcev, Praznik kranjske klobase pa je v petek na Glavni trg privabil množice ljubiteljev te lokalne gastronomske dobrote.

“Praznik kranjske klobase je bil zelo dobro obiskan in slišali smo veliko pohval. Prav zato pa že razmišljamo o tem, kako bomo vsebine festivala drugo leto nadgradili. Praznik kranjske klobase bo zagotovo postal tradicionalen. Upam pa tudi, da bomo drugo leto dodali še mednarodni in slovenski etno program,” je še povedal Srečko Štagar o nadaljnjih načrtih za Kranfest.

Veseli nas, da kot certificirani proizvajalec Kranjske klobase pomagamo ohranjati tradicijo odličnih slovenskih mesnih proizvodov.