Ekipi revije Dober tek in Media24 sta pripravili 18. maja sobotno celodnevno delavnico “Kulinarični dan”. Udeleženci so imeli dan zapolnjen z intenzivnimi kuharskimi delavnicami, namigi vrhunskih strokovnjakov, odlično hrano in vinom ter ga zaključili s popoldanskim razvajanjem s koktajli. Kuharske delavnice z vrhunskimi strokovnjaki so zajemale peko na žaru in dimljenje z Matejem Stipaničem (Custom grill), filiranje in pripravo rib z Ireno Fonda (ribogojnica Fonda) in chefom Tomažem Bevčičem (restavracija Rizibizi), slaščičarsko delavnico s chefom Gorazdom Potočnikom (Gox Sladkozvočje), vodeno vinsko degustacija s sommelierjem in za konec je sledila degustacija oljčnih olj različnih sort.

Svinjino slovenskega porekla za mesno delavnico je prispeval ANTON MESO KAMNIK.

Na dogodku v Centru kulinarike in turizma KULT316 na Prušnikovi ulici 74 v Ljubljani, kjer je potekal kulinarični dan, so poleg kuharskih skrivnosti udeleženci degustirali vrhunske izdelke slovenskih proizvajalcev. Tudi Antonove.