Ko se v deželo prikradejo hladnejši dnevi, je čas za nekoliko drugačen jedilnik. Hladne juhe in solate nam ne dišijo več, raje posegamo po bogatih enolončnicah in malce bolj izdatnih domačih jedeh. To je čas zelja, jabolk, repe, cvetače, ohrovta, raznovrstnih klobas in drugih mesnih dobrot, ki so odličen dodatek juham in enolončnicam, picam, sendvičem in še in še bi lahko naštevali. Zgolj en klik vas loči od brezplačne knjižice preprostih domačih receptov, ki vas bodo rešili iz zagate v trenutkih, ko vam bo zmanjkalo idej za pripravo okusnih jedi.

Pri pripravi domačih dobrot naj vam služi brezplačna knjižica, v kateri je zbranih 10 okusnih jedi, pripravljenih iz priljubljenih sezonskih živil in domačih mesnih izdelkov podjetja Meso Kamnik, prenesete pa si jo lahko na spodnji povezavi. V knjižici boste med drugim našli recept za krepko mlečno enolončnico s kranjsko klobaso, pico s pečenim pršutom, pečenice na leči in priljubljeno slovensko klasiko – praženo zelje s krvavicami in krompirjem, ki slovi kot ena najbolj priljubljenih jedi za hladnejše dni, ko se nam toži po preprosti domači hrani. Vsi recepti so opremljeni s fotografijami, seznamom sestavin in podrobnimi navodili, zato smo prepričani, da boste v njej našli prav vse, kar potrebujete, da jedilnik popestrite z okusnimi domačimi jedmi, ki se jih bodo razveselili prav vsi družinski člani.

LINK DO KNJIŽICE

Vir: Okusno.je