Lokacija:

  • Šentjur pri Celju

Opis delovnega mesta:

  • pripravljanje tehnoloških postopkov in izdelovanje tehnološke dokumentacije,
  • nadziranje izvajanja tehnoloških postopkov, veterinarsko sanitarnega reda, higienskih standardov in tehnološke discipline,
  • izvajanje kontrole kakovosti, izobraževanje in usposabljanje sodelavcev,
  • sodelovanje pri pripravi strokovnih podlag in navodil, izvajanje in sodelovanje pri nadgradnji sistemov: HACCP, ISO, IFS, BRC,…
  • sodelovanje pri razvoju in optimizaciji tehnoloških procesov,
  • senzorično ocenjevanje izdelkov,
  • pripravljanje proizvodnih planov,
  • izdelovanje proizvodnih specifikacij in deklaracij,
  • sodelovanje pri razvoju novih izdelkov,
  • sodelovanje pri odpravljanju motenj v proizvodnem procesu,
  • vodenje evidenc,
  • izdelovanje analiz in pripravljanje poročil,
  • opravljanje drugih del v okviru strokovne usposobljenosti.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

  • visokošolsko strokovno izobraževanje živilska tehnologija
  • vsaj eno leto delovnih izkušenj na enakem ali primerljivem delovnem mestu
  • izkušnje na področju HACCP
  • angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno
  • računalniško znanje: urejevalnik besedil (osnovno)

Nudimo vam:

  • zaposlitev za nedoločen čas, s štirimesečnim poskusnim delom, v skupini podjetij, kjer vam bomo omogočili razvijanje vaših kompetenc.
  • delo v urejenem delovnem okolju.