Lokacija:
- Šentjur pri Celju
Opis delovnega mesta:
- pripravljanje tehnoloških postopkov in izdelovanje tehnološke dokumentacije,
- nadziranje izvajanja tehnoloških postopkov, veterinarsko sanitarnega reda, higienskih standardov in tehnološke discipline,
- izvajanje kontrole kakovosti, izobraževanje in usposabljanje sodelavcev,
- sodelovanje pri pripravi strokovnih podlag in navodil, izvajanje in sodelovanje pri nadgradnji sistemov: HACCP, ISO, IFS, BRC,…
- sodelovanje pri razvoju in optimizaciji tehnoloških procesov,
- senzorično ocenjevanje izdelkov,
- pripravljanje proizvodnih planov,
- izdelovanje proizvodnih specifikacij in deklaracij,
- sodelovanje pri razvoju novih izdelkov,
- sodelovanje pri odpravljanju motenj v proizvodnem procesu,
- vodenje evidenc,
- izdelovanje analiz in pripravljanje poročil,
- opravljanje drugih del v okviru strokovne usposobljenosti.
Pogoji za zasedbo delovnega mesta:
- visokošolsko strokovno izobraževanje živilska tehnologija
- vsaj eno leto delovnih izkušenj na enakem ali primerljivem delovnem mestu
- izkušnje na področju HACCP
- angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno
- računalniško znanje: urejevalnik besedil (osnovno)
Nudimo vam:
- zaposlitev za nedoločen čas, s štirimesečnim poskusnim delom, v skupini podjetij, kjer vam bomo omogočili razvijanje vaših kompetenc.
- delo v urejenem delovnem okolju.