klobasáti -ám nedov. (á a) slabš. veliko in nespametno govoriti: nehaj že klobasati; ne zna drugega kot klobasati // nizko govoriti, pripovedovati: le kaj ji klobasa / klobasati neumnosti / nekaj je klobasal o meni
17. januarja 2018 smo novinarje različnih medijev povabili na prav poseben dogodek, na katerem smo jim predstavili zgodbo o nastanku vrhunskih mesnin Anton. So poslušali obilico nespametnega govorjenja ali je v poudarjanju slovenskega porekla in kakovosti dejansko kaj resnice?
Skozi moderiran pogovor s štirimi predstavniki različnih področij znotraj verige Skupine Farme Ihan so spoznali pot od selekcijskih farm in družinskih prašičerejskih kmetij preko mesno predelovalnega obrata do prodajnih polic in miz. Poseben poudarek je bil tudi na nadaljevanju večstoletne mesarske tradicije v kamniškem okolju, ki jo negujemo z ustvarjanjem Antonovih izdelkov po klasičnih recepturah. Tudi pri proizvodnji mesnih izdelkov Anton namreč velja prepričanje, da je le najboljše dovolj dobro, zato pri zagotavljanju kakovosti ni popuščanja. Prepletanje tradicije in strokovnega znanja zagotavlja edinstven okus mesa in izdelkov, ki s ponosom nosijo slogan Dobro kot nekoč!
Da je temu res tako, so se obiskovalci lahko prepričali na pokušini v zaključku dogodka – okus le pove več, kot tisoč besed.
Oddaj svoj komentar